Zoom 3 Online Heren Allcourt Nike Cage LichtgrijsOranje Schoen 0yvNm8wnOP
Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
Register Sign InFloris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD

Schoenen 2 Blauw Nvy Status Heren65908 0 Skechers Lorano cq54j3ARL
| Source: FINANCIERE DE TUBIZEEsprit Tops Dames Winkel Online By Shirtsamp; Edc Kleding 8PXn0ONkw
multilang-release

Persbericht

31 januari 2019 - 8:00u CET

Zomer Schoenen Mode 2018 Herenschoenen Ectic Ademende Casual iZuPkXTOw

FINANCIERE DE TUBIZE NV

Turtle MusthavesGratis Black Raved Bestel Dress Oversized Bij uT1cF3KlJ

Researchdreef 60, 1070 Brussel

Anne Sophie Pijcke, directeur, [email protected]

Vernietigen van eigen aandelen

Nieuwe noemer

Gereglementeerde informatie

31 januari 2019

Another Site Buuren Van SchoenenJust Wordpress N0wmnv8O

Informatie vereist door artikel 15 van de Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde bedrijven.

Schoenen Rood Klassieke Dames Sneakers Mipacha 1lt9hzyb g6bfy7

De raad van bestuur van Financière de Tubize is, in het kader van de machtiging die hem werd verleend door de algemene vergadering van 25 april 2018, op zijn vergadering van 14 december 2018, overgegaan tot een vernietiging van de 36.000 eigen aandelen die op 26 november 2018 werden verworven door de vennootschap.

De aandelen werden door notariële akte op 30 januari 2019 vernietigd.  Bijgevolg is het kapitaal van Financière de Tubize van 235.000.000 € vertegenwoordigd door 44.512.598 aandelen met stemrecht.

Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
Profile

FINANCIERE DE TUBIZE

Subscribe via RSS

Subscribe via ATOM

Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD

Javascript

Vanaf Maten Wehkamp Bij Bezorging Grote Jurken Gratis 20 SUqMVpGz

Brussels, BELGIUM

Available languages
Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
Contact Data
Anne Sophie Pijcke, directeur, [email protected]
Boutique Reinders Sweater All Print Over Lof Creme n0OwkP
Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
Newswire Distribution Network & Management
Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
About Us
GlobeNewswire is one of the world's largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.
Floris Van Wit Zwart Print nl Bommel SneakersWinkelstraat IEH9W2YD
© 2019 GlobeNewswire, Inc. All Rights Reserved.